poster

Lotto

Lotto (2006)

Komédia | Dánsko
Réžia: Peter Schrøder


Hodnotenie: 5.3/10

OBSAH

Jørgen manages the lotto club at the factory where he works. If you ask him, he would say he is a good person, even better than most. Then one day, he has to share a three million kroner jackpot with his friends, and his high morals are put to the test.

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Tankový prapor (1991)

    image
    Hlavním hrdinou filmu podle stejnojmenné literární předlohy Josefa Škvoreckého je doktor filosofie Daniel „Danny“ Smiřický, který je v rámci povinné vojenské...
  • Bohovia sa museli zblázniť 2 (1989)

    image
    V púšti Kalahari sa opäť dejú čudné veci. Pokojný život a kolobeh prírody je narušený vpádom pašerákov slonoviny, stratenou a blúdiacou americkou advokátkou, jej...
  • Deset pravidel jak se zamilovat (2012)

    image
    Sukničkářský otec učí neohrabaného syna desatero svádění: deset zaručených pravidel, jak získat lásku kterékoli ženy. Výsledky ale nedopadnou podle očekávání.
  • Hospodu vám nedáme (2006)

    image
    Když mazaní irští venkované zjistí, že jejich městečko je na prodej, osnují plány, jak vydělat peníze, aby odprodeji zabránili.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.