poster

Those Who Remain

Ceux qui restent (2007)

Dráma, Romantický | Francúzsko
Réžia: Anne Le Ny


Hodnotenie: 6.9/10
Užívateľské hodnotenie: 6.3/10
(4 hlasy)

OBSAH

A staid professor and an ebullient graphic designer develop an unexpected friendship when they meet at the hospital where both their partners are being treated for cancer. Though they have radically different ways of coping with their difficult situations, Bertrand and Lorraine find solace in each other's company. But when their relationship threatens to turn romantic, both have to reexamine their lives.

Fotografie

Those Who RemainThose Who Remain

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Láska časem prokletá (2005)

    image
    Představa o tom, co je správné a špatné, vyvrací etika narcistické smyslnosti. Jedná se o pohled do spodiny společnosti složené ze ztracených individuí na jejich...
  • Hrbáč (1997)

    image
    Mladý rytier Lagardére sa vďaka svojmu šermiarskemu umeniu spriatelí s vojvodom de Nevers, ktorý ho povýši do šľachtického stavu. Na jeho vlastnej svadbe ho však...
  • Denník lásky (2007)

    image
    Sleduje vztah mezi kritikem klasické hudby a hvězdou country po nočním románku, ze kterého vznikne neplánované těhotenství.
  • Osvietenie (1980)

    image
    Opuštěný horský hotel, odříznutý od světa, to je vhodné místo k zešílení. Jack Nicholson v hlavní roli britsko-amerického hororu podle románu Stephena Kinga.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.