poster

Are You Scared Yet, Human?

Are You Scared Yet, Human? (2021)

Dokumentárny, Novinky | Spojené kráľovstvo
Réžia: Matthew Hill

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 7.8/10

OBSAH

From Amazon's Alexa to improvements in cancer care, artificial intelligence is changing our world. But today leading tech figures from Silicon Valley worry about the future that's being created. Brad Smith, president of Microsoft, believes George Orwell's 1984 could become reality by 2024. Panorama has uncovered new evidence of AI being used by police in China to recognise the emotions of detainees in order to help determine guilt or innocence. China has vowed to become the world's AI superpower by 2030, sparking a new arms race with America. Both countries are pouring billions into cutting-edge military tech, including autonomous weapons. AI could usher in a golden age, but without urgent regulation, experts warn we could lose control of artificial intelligence, a prospect, they say, that should scare us all.

Hlas: Amy Noble
DĺžKA: 59 min

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Největší žralok bělavý (2021)

    image
    Mořský ekolog Neil Hammerschlag se spojí s Jamesem Glancym a evolučním biologem Tobym Dalym-Engelem, aby zjistili, jak mohl jeden z největších odchycených žraloků...
  • Návrat lvů (2016)

    image
    Do národního parku Akagera se mají vrátit lvi, pro které však není adaptace snadná. Musejí začít bez ničeho ve zcela novém teritoriu.
  • Jim Carrey, Amerika bez příkras (2021)

    image
    Málokdo ví, že tento chlápek z amerických komedií k popukání je ve skutečnosti smutný Kanaďan. Francouzský dokument
  • Tajemství temné hmoty (2012)

    image
    Zdá se, že temná hmota, která je v našich fyzikálních modelech neznámá a nezjistitelná, obklopuje vesmír v masivním měřítku. V našich fyzikálních modelech je...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.