poster

In Praise of Nothing

In Praise of Nothing (2017)

Dokumentárny | Srbsko
Réžia: Boris Mitić

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 7.3/10
Užívateľské hodnotenie: 9.8/10
(4 hlasy)

OBSAH

A whistleblowing documentary parody, not exactly in prose, wherein Nothing tries to defend its cause. Brainstormed and filmed by 62 cinematographers in 70 countries, scored by cabaret grandmasters Pascal Comelade and The Tiger Lillies, narrated - in simple childish verse - by Iggy Pop.

Hlas: Iggy Pop
Scenárista:
DĺžKA: 78 min

Fotografie

In Praise of NothingIn Praise of NothingIn Praise of NothingIn Praise of Nothing

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Návrat lvů (2016)

    image
    Do národního parku Akagera se mají vrátit lvi, pro které však není adaptace snadná. Musejí začít bez ničeho ve zcela novém teritoriu.
  • Afričtí noční lovci (2019)

    image
    Prozkoumáme smrtící strategie, které lvi, levharti a hyeny používají k nočnímu lovu. Na světlo citlivé objektivy a termokamery předvedou, proč jsou tato zvířata...
  • Nejsmrtelnější žralok (2016)

    image
    Dr. Michael Domeier a dr. Barry Bruce se vydávají hledat vzácné oceánské žraloky dlouhoploutvé, aby zjistili, zda si tento druh zaslouží pověst nejsmrtelnějšího...
  • Temná tajemství parníku Lusitania (2012)

    image
    Nová expedice se vydá hlouběji do vraku potopeného zaoceánského parníku ve snaze vyřešit tento sto let starý válečný zločin.
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.