poster

Buster

Buster (1988)

Komédia, Romantický, Krimi, Dráma | Spojené kráľovstvo
Réžia: David Green

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 5.9/10
Užívateľské hodnotenie: 4/10
(4 hlasy)

OBSAH

Ronald Christopher "Buster" Edwards (Phil Collins) is a small-time crook who pulls a big-time job. When he finds that the police will not let the case drop, he goes into hiding and can't contact his wife and child. He arranges to meet them in Mexico, where he thinks they can start fresh, but finds that he must choose between his family and freedom.

Fotografie

BusterBusterBusterBusterBusterBuster

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Banditi (2001)

    image
    Bruce Willis s parťákem jsou úspěšní bankovní lupiči. Do své party ještě přiberou neodolatelnou Cate Blanchettovou a společně zažívají zlaté časy. Dokud neudělají...
  • Príležitosť robí zlodeja (2010)

    image
    Bývalý odsouzenec je propuštěn z vězení, kam byl poslán za čin, který nespáchal, a vybere si za terč tutéž, za jejíž vyloupení byl uvězněn.
  • Gentleman s revolverom (2018)

    image
    Pro někoho je loupež způsob výdělku. Pro něj způsob života. Robert Redford ve své poslední velké roli v americkém kriminálním snímku podle skutečného příběhu. .
  • Dcera nejlepšího kamaráda (2011)

    image
    V předměstském West Orange v New Jersey žijí přes ulici dva dlouholetí kamarádi, David Walling (Hugh Laurie) a Terry Ostroff (Oliver Platt), se svými rodinami....
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.