Hodnotenie: 5.2/10
Užívateľské hodnotenie: 7.6/10
(31 hlas)

OBSAH

S nekonečným elánem, stále kručícím žaludkem a slibem sobě samotnému, že tenhle rajón ochrání, se představuje Paul Blart – Policajt ze samošky. Dobrotivý Paul Blart (Kevin James - “Dva z Queensu”) vždycky snil o tom, že se stane policistou. Místo toho pracuje jako ochranka v místním nákupním centru. Se svým úzce střiženým knírkem, osobním vozítkem a nakažlivým nadšením se zdá být tím jediným, kdo svou práci bere vážně. Všechno se ale mění, když obchod obsadí banda lupičů a zajme rukojmí. Blart - bez výcviku, beze zbraně a svou velikostí ideální terč - usuzuje, že nastal pravý čas ukázat ostatním, že je tím největším policajtem v celém nákupním centru.

Fotografie

Sony Pictures TelevisionSony Pictures TelevisionPoliš z obchoďákuPoliš z obchoďákuPoliš z obchoďákuPoliš z obchoďákuPoliš z obchoďákuPoliš z obchoďákuPoliš z obchoďákuSony Pictures TelevisionSony Pictures TelevisionPoliš z obchoďákuPoliš z obchoďákuPoliš z obchoďákuPoliš z obchoďáku

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Taxi 5 (2018)

    image
    Eddy síce po strýkovi zdedil jeho legendárny biely supertaxík... No z jeho vodičských schopností, nanešťastie, nezdedil ani čo sa za necht vojde!
  • Zbaľ prachy a vypadni (1998)

    image
    Prohráli půl milionu liber v kartách, v rukávech však mají další trumfy. Londýnské podsvětí jako na dlani v britské kriminální komedii, vyznamenané řadou cen.
  • Superpolicajti z Miami (1985)

    image
    Bud Spencer a Terence Hill jsou na stopě 20 miliónů dolarů, které byly před několika lety ukradeny z banky. Italská akční komedie.
  • 22 Jump Street (2014)

    image
    Poté, co si prošli nástrahami střední školy (dvakrát po sobě), čekají na policejní důstojníky Schmidta a Jenka velké změny. Jsou pověřeni prací v utajení na...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.