Hodnotenie: 5.4/10
Užívateľské hodnotenie: 3/10

OBSAH

Maxx (Dominiquie Vandenberg) je bývalý legionář, který nyní pracuje jako žoldák pro bezohledného LeClerca (Louis Mandylor). Když se mise v Kolumbii zvrtne, ponechá ho jeho tým na pospas smrti. Maxxe v džungli najde otec Elias (Carmen Argenzian), zachrání ho a dá mu práci ve své farnosti. Maxx touží po klidném životě a na minulost se snaží zapomenout. Daří se mu to, než mu cestu zkříží žoldáci z jeho bývalého týmu.

Fotografie

Legionář MaxxLegionář Maxx

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Pomsta mŕtveho muža (2013)

    image
    Victor (Colin Farrell) je pravou rukou kriminálního bosse jménem Alphonse (Terrence Howard), jehož gang se právě potýká s problémem. Někdo totiž systematicky...
  • Hrozba smrti (1989)

    image
    Patrick Swayze v úlohe Daltona sa predstavuje v roli, v ktorej má šancu dokázať divákovi, že je nielen skvelý tanečník, ale aj veľmi schopný bojovník. Dalton je...
  • Plán úteku (2013)

    image
    Z „Hrobu“ - bez debaty najbezpečnejšieho väzenia, aké bolo kedy postavené - sa nik nedostane von... Sám!
  • Na dostrel (2016)

    image
    Keď bývalý tajný agent zachráni krásnu Lisu, vypomstí sa mu, že sa nedokáže dívať inam a predstierať, že sa nič nedeje...!
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.