The Man Who Saw Too Much

The Man Who Saw Too Much (2019)

Dokumentárny, História, Vojna | Spojené kráľovstvo

Kde sledovať
Relácia nie je v krajine dostupná
Hodnotenie: 7.6/10

OBSAH

This is the story of Boris Pahor, at 106 the oldest known survivor of the Nazi concentration camps. A Slovenian from Trieste, Pahor wrote his novel Necropolis about his time in Natzweiler camp for political prisoners, little known but deadly: almost half of the 57,000 prisoners interned there died. Although it was the first camp to be liberated by the Western allies, seventy-five years ago, it was empty: Pahor and the prisoners had been moved on to Dachau, Dora and the death camp of Bergen-Belsen.

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Hrdinové nebes: Mocná osma (2020)

    image
    Představíme vám takzvanou Mocnou osmu neboli Osmou leteckou armádu Spojených států, která značně přispěla k úspěchu spojenců za druhé světové války.
  • Která cola je lepší? (2019)

    image
    Podíváme se na dlouhou a nelítostnou rivalitu mezi společnostmi Coke a Pepsi, jejímž ústředním prvkem byl debakl s „novou colou“ v roce 1985. Téměř sto let byla...
  • Krokodýli zabijáci (2016)

    image
    V Austrálii se přemnožili krokodýli. Jsou stále větší a nebezpečnější. Ukážeme vám vraždící krokodýly a pokusy o jejich přestěhování.
  • Alexandr Veliký (2011)

    image
    Alexandr Veliký se vždy těšil jedinečnému postavení v historii. Pro Řeky a Římany byl hrdinou, pro Araby prorokem, pro lidi ze Západu je mýtem. Šířil řeckou...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.