Hodnotenie: 5.2/10
Užívateľské hodnotenie: 8/10
(4 hlasy)

OBSAH

Když Prestona srazí z kola prchající zločinec, dostane odškodnění v podobě zpola vyplněného šeku. Preston do prázdné kolonky doplní 1 milion dolarů a začne si plnit své sny. Šeku se ale začnou dožadovat gangsteři, kterým dříve patřil.
Když jedenáctiletého Prestona Waterse srazí z kola prchající zločinec, narychlo vyplněný MILIONOVÝ ŠEK odstartuje dosud největší nezřízené utrácení v Prestonově životě. Chlapec do prázdné kolonky doplní cifru jeden milion dolarů a začne si plnit své sny – pořídí si vlastní dům, limuzínu s řidičem a samozřejmě i ty nejúžasnější hračky, které se dají koupit. Když se mu však zanedlouho na paty pověsí nejen gangsteři, ale i FBI, Preston zjistí, že milion dolarů může přinést i řadu problémů. Povedená komedie ve stylu “Sám doma,” která pojednává o splněných přáních jednoho malého kluka, učaruje celé vaší rodině.

Fotografie

Bianko šekBianko šekBianko šekBianko šekBianko šekBianko šekBianko šekBianko šekBianko šek

Recenzie


Žiadne recenzie
ODPORúčANIA
  • Regina (2001)

    image
    Pro Reginu na Islandu je nemyslitelné, aby o letních prázdninách nepodnikla nic vzrušujícího. Kdyby tak její máma, ovdovělá sociální pracovnice, potkala někoho...
  • Velká rána (2004)

    image
    Na surfaře a příležitostného zlodějíčka čekají potíže, když ho tajemná kráska přesvědčí, aby jí pomohl s výnosnou loupeží.
  • Krídelko alebo stehienko? (1976)

    image
    Dejte pozor - dnes ochutnává sám Louis de Funes! Francouzská komedie.
  • Nevidím zlo, nepočujem zlo (1989)

    image
    Wally je drzý, hluèný a slepý. Dave je naopak tichý, má uhlazené vystupování a je hluchý. Pøímo pøed jejich oèima dojde k vraždì. Wally a Dave jsou jedinými...
NAJLEPšIE ZOZNAMY

Prihlásiť sa

TvProfil používa cookies, aby poskytoval lepší dojem a funkčnosť stránky. Viac informácií o cookies nájdete tu: zásady ochrany osobných údajov.