poster

Klasika mundi: W.A.Mozart - Requiem iz Gospine katedrale u Burgosu (Španjolska)

Klasika mundi


POVZETEK

Iz jedinstvene rimokatoličke gotičke katedrale u Burgosu, u Španjolskoj, posvećene Djevici Mariji pogledajte prigodni koncert u povodu njezine osam stoljeća duge povijesti. Sudjeluju Zbor i Orkestar kazališta Teatro Real iz Madrida pod ravnanjem Ramona Tebara i solisti: Sylvia Schwartz, sopran, Marife Nogales, mezzosopran, Toby Spence, tenor i Alexander Tsymbalyuk, bas.

Fotografije

Klasika mundi: W.A.Mozart - Requiem iz Gospine katedrale u Burgosu (Španjolska)Klasika mundi: W.A.Mozart - Requiem iz Gospine katedrale u Burgosu (Španjolska)Klasika mundi: W.A.Mozart - Requiem iz Gospine katedrale u Burgosu (Španjolska)Klasika mundi: W.A.Mozart - Requiem iz Gospine katedrale u Burgosu (Španjolska)Klasika mundi: W.A.Mozart - Requiem iz Gospine katedrale u Burgosu (Španjolska)Klasika mundi: W.A.Mozart - Requiem iz Gospine katedrale u Burgosu (Španjolska)Klasika mundi: W.A.Mozart - Requiem iz Gospine katedrale u Burgosu (Španjolska)Klasika mundi: W.A.Mozart - Requiem iz Gospine katedrale u Burgosu (Španjolska)Klasika mundi: W.A.Mozart - Requiem iz Gospine katedrale u Burgosu (Španjolska)Klasika mundi: W.A.Mozart - Requiem iz Gospine katedrale u Burgosu (Španjolska)Klasika mundi: W.A.Mozart - Requiem iz Gospine katedrale u Burgosu (Španjolska)Klasika mundi: W.A.Mozart - Requiem iz Gospine katedrale u Burgosu (Španjolska)Klasika mundi: W.A.Mozart - Requiem iz Gospine katedrale u Burgosu (Španjolska)Klasika mundi: W.A.Mozart - Requiem iz Gospine katedrale u Burgosu (Španjolska)Klasika mundi: W.A.Mozart - Requiem iz Gospine katedrale u Burgosu (Španjolska)Klasika mundi: W.A.Mozart - Requiem iz Gospine katedrale u Burgosu (Španjolska)Klasika mundi: W.A.Mozart - Requiem iz Gospine katedrale u Burgosu (Španjolska)

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Svjetla pozornice

    image
    Emisija iz kulture.
  • Svijet klasike (2016)

    image
    Emisija za sve ljubitelje klasične glazbe i takvih manifestacija.
  • Sunčana strana Prisavlja (2020)

    image
    "Sunčana strana Prisavlja" novi je open-air projekt Hrvatske radiotelevizije u sklopu kojeg ćemo na novoj ljetnoj pozornici u Zagrebu pratiti jazz koncerte,...
  • Glazbena zona

    image
    20 ili 30 minutna glazbena emisija koja predstavlja najnovija ostvarenja u domaćoj glazbi. Uvijek je jasan tematski smjer svake pojedine Glazbene zone, bila riječ...
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.