SEZONA: 1

EPIZODA: 1

POVZETEK

Njemačka je poznata po raznolikim regijama koje imaju jedinstvena obilježja neusporediva s bilo čim drugim. Područje Donje Rajne, Münsterlanda i Sauerlanda samo su tri primjera posebnih regija kojima se Njemačka može pohvaliti. Obiđite ove regije odozgo putem veličanstvenih snimaka iz zraka. Otputujte u mirnu regiju Donja Rajna duboko na zapadu, na granici s Nizozemskom, gdje rijeka mirno teče. Regija Münsterland, dobro zaštićena Teutoburškom šumom na sjeveru, i grad Münster koji je 2004. godine osvojio titulu "najugodnijega grada za život u svijetu". I Sauerland, blagoslovljen jezerima, rijekama, plodnim tlom i golemim šumama, s reputacijom jednog od najveličanstvenijih krajolika u Njemačkoj. Pođite s nama na ovo prekrasno putovanje u sklopu kojeg istražujemo ove regije i njihova pojedinačna obilježja zbog kojih su danas ono što jesu.

Fotografije

Germany's West from AboveGermany's West from AboveGermany's West from Above

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Zoom In (2008)

    image
    An exciting dive into the production of the hottest movies. Get the insiders' look at the budget, the crew, and the actors, all in under seven minutes.
  • Žarište Zemlja

    image
    Žarište Zemlja - Ljepota stvaranja i rat čovjeka protiv života.
  • Zalogaj Kine

    image
    Ovaj dokumentarni serijal na najlepši način predstavlja kinesku hranu.
  • Izum

    image
    Otkrijte neke od najuzbudljivijih proizvoda koje su stvorili europski znanstvenici i poduzetnici. Ova serija pokriva sve, od novog načina uštede energije do...
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.