poster

Škola na Trećem - Veliki odmor: Sve o životinjama - Crveni klokan: serija za djecu

Škola na Trećem

izobraževalni | Hrvaška

Ocena uporabnikov: 7/10

SEZONA: 2

EPIZODA: 1 - serija za djecu

POVZETEK

BBC-jeva dokumentarna serija za djecu istražuje i otkriva mnogo zanimljivih činjenica i informacija o vašim omiljenim životinjama. Ali ovo nije obična dokumentarna serija o prirodi...
Svaka je epizoda posvećena pojedinoj životinji i dočarava nam kako ona vidi svijet oko sebe. Upoznat ćemo njihove obitelji i prijatelje, saznati kakve im sve opasnosti prijete, gdje one žive i kako provode dane.
Inteligentno i interaktivno računalo promatra životinje i odgovara na brojna pitanja, ruši predrasude i otkriva zanimljive činjenice te prikazuje fantastične snimke.
Bilo da je u pitanju mlada vidra, mladunac nilskog konja, mlat ili afrički divlji pas, naučite više o tome kako se te životinje hrane, kada se bude i vole li više igru ili vrijeme radije provode u osami. Ova će vam serija pokazati da, iako su neke životinje možda veće, jače ili pametnije od drugih, svaka je od njih na svoj način jedinstvena.
Crvenom klokanu život je ispunjen zaigranim poskakivanjem. Ovo je priča o malenom Roganu i njegovoj obitelji crvenih klokana. Rogan će prvo morati svladati skakanje na svojim nespretnim nogama, a zatim će naučiti kako pobjeći gladnom dingu i kako pljuvanjem rashladiti prednje noge. Saznat ćemo i kako se klokani hrane cijele noći, kako se hlade domišljatim tehnikama, pa čak i kako se bave boksom. Moraju svladati zahtjevne vještine kane li preživjeti u australskom zaleđu. Hoće li to poći za rukom klokanu Roganu i hoće li postati prvak u boksu kao i njegov tata?

Fotografije

Škola na Trećem - Veliki odmor: Sve o životinjama - Crveni klokanŠkola na Trećem - Veliki odmor: Sve o životinjama - Crveni klokan

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.