poster

Ovo je Srbija: Ovo je Srbija

Ovo je Srbija (2015)

novice | Srbija

POVZETEK

U Novoj godini E-uprava u Šapcu uvodi 40 novih mogućnosi, koje će građanima olakšati pribavljanje neophodne dokumentacije. Otvorena je i nova šalter sala, a svoja iskustva zaposleni prenose kolegama u drugim gradovima, više o tome koleginica Tanja Dimitrić Mijailović.
Porez na nekretnine u rubnim delovima Kraljeva ove godine je povećan, a u centru grada smanjen. Kraljevčani ne pamte takvu situaciju, a kako je objašnjavaju u Poreskoj upravi, saznaje koleginica Vera Aksentijević.
Bračni par Stančulović iz Grljana kod Zaječara, sakuplja i popravlja časovnike. imaju ih blizu 100 u kolekciji. I njihov sin ima svoj hobi - numizmatiku.
Muzej Ponišavlja izdao je knjigu o starim pirotskim kafanama. Starih mehana više nema, ali su ugostiteljski objekti sačuvali taj boemski duh, zbog čega su omiljeno mesto okupljanja Piroćanaca i gostiju ovog grada.
Priče iz Srbije dostupne su na digitalnoj platformi RTS Planeta
Pratite nas na Jutjub kanalu i Fejsbuku
Urednici emisije: Dragana Živojnović i Dane Ilić
Odgovorna urednica Redakcije Dopisništva: Gordana Jakovljević

Fotografije

Ovo je Srbija: Ovo je SrbijaOvo je Srbija: Ovo je Srbija

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.