Srce zločina - epizoda: Serijski ubica, 2. deo

Srce zločina

dokumentarci | Srbija

POVZETEK

Ubistvo Jasmine Đošić bilo je početak noćne more za aleksinačke i niške policajce. Tragovi njenog ubice pojavili su se u još tri krivična dela na teritoriji Aleksinca.
Posle nekoliko meseci iz Slovenije je stigla potvrda da ti tragovi pripadaju Silvu Plutu. I pored svih dokaza zakon je onemogućavao slovenački sud da izruči Pluta Srbiji. Na kraju se dogodilo ono na šta su svi upozoravali, a to je da takav čovek ne može da prestane sa zločinima.
Rekonstrukcije slučajeva snimane su na autentičnim lokacijama, sa akterima koji su, u velikom broju slučajeva, i sami učestvovali u istragama. Priče su ilustrovane i sudskom i policijskom dokumentacijom - fotografijama, snimcima i dokumentima. Sagovornici su svedoci zločina, žrtve, policajci, sudije, tužioci, advokati, doktori, psiholozi, forenzičari, predstavnici državnog i nevladinog sektora.
Urednik emisije: Veljko MedićReditelj: Todor Popov

Fotografije

Srce zločina - epizoda: Serijski ubica, 2. deo

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Hiperevolucija: Vzpon robotov (2017)

    image
    We already share our planet with around 9 million robots, and they are multiplying rapidly. Some people love them, but others worry that they will take over our...
  • Lepše od Pariza

    image
    Sve je više sela u Srbiji koja postaju turističke destinacije. Mnogima je zato teško da odaberu gde da provedu odmor. Zato smo mi tu da vam pomognemo. Emisija...
  • Naravna čudesa Zemlje (2015)

    image
    The "Earth's Natural Wonders" series tells the stories of some of our planet's most spectacular places and how they have shaped the lives of those who live there.
  • Show Me Where You Live (2017)

    image
    'Show Me Where You Live (Habiter Le Monde)' is a documentary series that aims to answer the following question: How can human beings claim ownership to a space so...
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.