SEZONA: 2

EPIZODA: 2

POVZETEK

Ali MacGraw počela je karijeru kao model te postala zaštitno lice parfema Chanel No. 5. Steva McQueena srela je na snimanju filma Sama Peckinpaha "Bijeg". McQueen je u to vrijeme bio u braku s Neile Adams, s kojom je imao dvoje djece i koja je stoički podnosila njegove brojne izvanbračne izlete. Filmovima kao što su "Veliki bijeg", "Sedmorica veličanstvenih" i "Bullitt" stekao je status filmske superzvijezde. U to je vrijeme Ali MacGraw bila u braku sa šefom "Paramounta", Robertom Evansom, a postigla je i veliki uspjeh filmom "Ljubavna priča". Zaljubili su se na prvi pogled, a jedini film koji su snimili zajedno bio je nabijen erotikom. Kada su postali par, Steve je inzistirao da se Ali odrekne karijere i bude domaćica. Uz njega se navukla na alkohol i drogu, a često je imao i nasilne ispade da bi je na kraju istjerao iz kuće. Jedva je imala vremena spakirati odjeću. No, ipak, proživjela je svoju "ljubavnu priču". Redatelj Bertrand Tessier, koji je režirao film o Richardu Burtonu i Elizabeth Taylor, dobro zna kako gledateljima dočarati takve burne veze.
U emisiji se pojavljuju Neile Adams, prva supruga Steva McQueena, Chad McQueen, njihov sin, David Foster, producent filma "Bijeg", John McKenna, redatelj filma "The Man And Le Mans", dokumentarcu o snimanju "24 sata Le Mansa", koje je dovelo do razvoda McQueena i Neile Adams; Brett Morgen, redatelj filma "The Kid Steps in the Picture", dokumentarca o Robertu Evansu, zvanom "The Kid", producentu filma "Ljubavna priča" i suprugu Ali MacGraw, Marc Eliot, autor knjige "Steve McQueen: A Biography", Anna Wintour, glavna urednica časopisa "Vogue", Lisa Immerdino Vreeland, redateljica filma "Diana Vreeland: The Eye Has to Travel".

Fotografije

Iconic CouplesIconic CouplesIconic CouplesIconic CouplesIconic CouplesIconic Couples

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Španija z Rickom Steinom (2011)

    image
    Rick Stein has visited Spain since he was a young boy. In the past, French and Italian cooking have been seen to have more finesse, but thanks to a handful of...
  • Nasini nepojasnjeni dosjeji (2012)

    image
    A look is taken at exclusive NASA footage and firsthand accounts of mysterious fly objects from astronauts and scientists are presented.
  • Madonca, to so Irwinovi (2018)

    image
    The Irwin family share their wildlife adventures from around the world.
  • Z otrokom se vse spremeni (2016)

    image
    Jedna od najvećih životnih promjena je ona kad par postaje roditeljima. Od kuće koja je samo vaša do dijeljenja doma sa zahtjevnim djetetom, od slobodnog ži­vota...
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.