poster

Destinacija: Hrvatska

Destinacija: Hrvatska (2019)

dokumentarci | Hrvaška

SEZONA: 1

EPIZODA: 6

POVZETEK

Središnja tema šeste epizode je radna snaga u turizmu. U uvodnom prilogu doznat ćemo više o liberalizaciji tržišta radne snage i ukidanju kvota za zapošljavanje stranaca u turizmu. Također, u studijskom panelu, koji moderira Dora Koretić, razgovaramo o izazovima koji stoje pred domaćim poslodavcima u turizmu, kao i pred djelatnicima koji rade u uslužnim djelatnostima. Gosti su: direktorica Hilton hotela Josipa Jutt Ferlan, predsjednik sindikata turizma Eduard Andrić i direktorica Udruge ugostiteljstva i turizma pri HUP-u Natali Komen Bujas. U emisiji donosimo i izvještaje s važnih događanja, sajmova i kongresa. Naši novinari posjetili su istarski Tinjan gdje je tradicionalno održan sajam pršuta. Otputovali smo i u Biograd na sajam plovila te u Dubrovnik na Međunarodni kongres estetskih kirurga. Goran Milić nastavlja priču iz Cavtata. Nakon što je prošlog tjedna razgovarao s vlasnicima lokalnih ugostiteljskih objekata, sada je doznao više o tome kako žive i rade njihovi zaposlenici.

Voditelj: Duško Modrinić

Fotografije

Destinacija: HrvatskaDestinacija: HrvatskaDestinacija: HrvatskaDestinacija: HrvatskaDestinacija: HrvatskaDestinacija: HrvatskaDestinacija: Hrvatska

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Globalna Hrvatska (2018)

    image
    O ulozi medija u izgradnji demokratskog društva često se lome koplja. Golemo je njihovo značenje u kriznim situacijama poput ove uzrokovane pandemijom...
  • Zalogaj Kine

    image
    Ovaj dokumentarni serijal na najlepši način predstavlja kinesku hranu.
  • 42 - The Answer to Almost Everything (2021)

    image
  • Zoom In (2008)

    image
    An exciting dive into the production of the hottest movies. Get the insiders' look at the budget, the crew, and the actors, all in under seven minutes.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.