Ocena uporabnikov: 7/10
(3 glasov)

SEZONA: 1

EPIZODA: 3

POVZETEK

Unatoč Igorovu apelu da pobjegnu, Lola skače za Sašom u more i spašava ga. No, ne uspijeva spasiti nesretnu Anu. Kada dođe policija i hitna pomoć, Lola se, u strahu da će ju optužiti za nesreću i smrt, predstavi kao Ana, djevojka koja je nestala pod morem. Lola preuzima novi identitet u očajničkoj panici i nadi da je to jedini način da dođe do sina.
Hitna pomoć prevozi Lolu i teško ozlijeđenog Sašu u bolnicu. Dobivaju naredbu da ga prevezu u Knežev dol. Sašina majka Marija čeka da joj se sin vrati, ne sluteći što se zbiva.
Ranjeni Igor bježi s mjesta nesreće i skriva se uz pomoć svoga mlađeg brata Gorana. Shvaća da će biti optužen za nesreću.

Fotografije

Drugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubavi

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Talenti v belem (2005)

    image
    A drama centered on the personal and professional lives of five surgical interns and their supervisors.
  • Unter weißen Segeln (2004)

    image
  • Rosamunde Pilcher (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Letovišče (2019)

    image
    Jane Austen's unfinished last novel comes vividly to life in this bold and brilliant adaptation. Sanditon's a place that's changing fast. This once sleepy fishing...
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.