poster

Srpska ekonomija

Srpska ekonomija

novice | Srbija

POVZETEK

U ovonedeljnoj emisiji govorimo o ženskom preduzetništvu koje je veliki resurs za nova zapošljavanja u Srbiji. Bavimo se i pitanjem koliko je ova oblast razvijena u Srbiji u odnosu na okruženje.
Vojna akademija je nedavno obeležila 169 godina postojanja. To je ustanova koja ima tradiciju, a samim tim i odgovornost jer školuje oficirski kadar za potrebe Vojske Srbije. U ovoj emisiji smo sa generalom Bojanom Zrnićem razgovarali o uspesima i izazovima, o prilagođavanju nastavnih programa i planova koji treba da obezbede adekvatno obrazovanje budućih oficira koji će radni vek završavati posle 2050. godine.
Info centar Republičkog geodetskog zavoda oformljen je pre četiri godine, s ciljem da građane do informacije ne dele sati čekanja u dugim redovima. Saznali smo šta je to novo što pripremaju u narednom periodu.
U stalnoj rubrici "Tri pitanja za privrednike", ove nedelje smo razgovarali sa profesorom Ekonomskog fakulteta Dejanom Molnarom.
U čemu je Srbija lider u regionu? Koliko građani Srbije duguju bankama i u koje zemlje najradije odlaze da rade? Zbog čega se državljani Slovenije, koji žive u Venecueli, vraćaju u domovinu?
Ovo su samo neka od pitanja na koje ćemo dati odgovore u emisiji "Srpska ekonomija".
Urednica emisije: Danka Milošević

Fotografije

Srpska ekonomija

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Dnevnik

    image
    Pratite Dnevnik, jednu od centralnih, informativnih emisija Radio Televizije Crne Gore i saznajte sve najvažnije vijesti.
  • US Closing Bell (2002)

    image
    Details are shared about breaking news from the last hour of the trading day, including how the markets are moving and how investors are reacting.
  • TGR Buongiorno Italia

    image
  • EWTN News Nightly

    image
    Anchored by Tracy Sabol, EWTN News Nightly is our daily news and analysis program presenting breaking Catholic News worldwide, top stories, and daily reports from...
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.