SEZONA: 1

EPIZODA: 22 - Razvedrilo

POVZETEK

Nakon izazova “Svjetlo na kraju tunela” i “Vodotoranj”, koji nije dobro završio za obitelj Švec, poredak na bodovnoj ljestvici je sljedeći: obitelji Buza, Hukman i Jarc imaju svaka po 5 bodova iz prva dva izazova, a obitelj Švec ima 4. Pred njima je danas posljednji zadatak u polufinalu zvan “Drži se i bacaj”. Treći izazov može promijeniti trenutno stanje pa još ništa nije sigurno. Iako sve ekipe vjeruju u svoju snagu i sigurne su kako će doći do finala, dvije obitelji s najslabijim ukupnim rezultatom večeras će ići u eliminator, a dvije najbolje prolaze direktno u finale. Obitelj koja izgubi u eliminatoru odlazi kući praznih ruku, a ona s više sreće nastavlja borbu za zlato.

Fotografije

Fittest familyFittest family

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • The Boys Flat Share (2009)

    image
  • Kardashianovi (2007)

    image
    A peek inside the exploits and privileged private lives of the blended Kardashian-Jenner family, including sisters Kim, Kourtney and Khloé.
  • Giuliana & Bill (2009)

    image
    E! New reporter Giuliana Rancic and her husband, "Apprentice" winner Bill Rancic, lead a whirlwind life. She's a TV personality in LA, while Bill is a real estate...
  • Farma (2009)

    image
    Farma je srpski rijaliti šou koji se od 2009. do 2016. emitovao na programu RTV Pink.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.