Ljepotice i genijalci

Ljepotice i genijalci (2019)

resničnostni šov | Hrvaška

SEZONA: 1

EPIZODA: 16

POVZETEK

Nastavlja se šumska avantura ljepotica i genijalaca. Nakon izazova u kojem su iskusili velike fizičke i umne napore, nova epizoda donosi nastavak uzbudljive igre za kandidate. Današnja avantura testirat će izdržljivost genijalaca i znanje ljepotica, koje očekuje novi izazov pod imenom bootcamp. Genijalci će što brže i što točnije morati proći poligon te tako doći do pitanja i zatim dotrčati do svojih partnerica koje će što prije morati pročitati pitanja i točno odgovoriti na njih, po zadanom redoslijedu.

Fotografije

Ljepotice i genijalciLjepotice i genijalciLjepotice i genijalciLjepotice i genijalciLjepotice i genijalciLjepotice i genijalciLjepotice i genijalci

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Skladiščne dražbe (2011)

    image
    Par ponuja visoke zneske, saj koleba med morebitno izjemno kupčijo za predmete dobavitelja filmskih rekvizitov in dražbo na drugem koncu mesta.
  • First Dates (2018)

    image
  • Hollywood Medium with Tyler Henry (2016)

    image
    Hollywood Medium, Tyler Henry, meets with celebrities and shares messages from their departed loved ones.
  • Avtocestna patrulja (1999)

    image
    Documentary following members of the New Zealand highway patrol as they witness the best and worst behaviour on the nation's busiest motorway.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.