POVZETEK

Ljudi su vekovima lutali po lavirintu života da bi našli vrata za neki bolji život!
Jedni svoje postojanje vide u profitu, a drugi bi da vide kraj egzistencijalne drame. Upravo na ovoj relaciji se razvila ideja o ekonomiji opšte dobrobiti.
Svet je pred dubokom krizom smisla života i postojanja. Traži se izlaz iz konflikata, a odgovori su sadržani izgleda u onome što se danas zove Era teslijanskog planetarnog društva.
Bilo je među nama i onih koji su unapredili i život i civilizaciju. Dala je Srbija svetu i jednu Milevu Ajnštajn, pa Pupina, Milankovića, Nikolu Teslu.
Gost emisije: inž. Goran Marjanović, inovator
Urednik emisije: Miloš TanaskovićNovinar istraživač: Milica BrkovićRealizacija: Zorica MijailovićMontažer: Vladimir Krstić

Fotografije

Profil i profit

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Na rubu znanosti

    image
    A TV show about paranormal themes, alternative science, conspiracy theories and scientific facts that have not been socially accepted.
  • stern TV (1990)

    image
    In a fun way, the moderators present tabloid themes that are in the headlines.
  • Volle Kanne - Service täglich (1999)

    image
    Volle Kanne is a service magazine on ZDF, which is sent from Monday to Friday.
  • Kako to razložiti? (2021)

    image
    The Proof is Out There investigates the world's most mysterious videos, photos, and audio recordings, and uses the best technology and experts to render a...
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.