poster

Kod nas doma

Kod nas doma (2017)

magazin | Hrvaška

POVZETEK

Klapa Rišpet jedna je od najpopularnijih hrvatskih, a to je potvrđeno i početkom ove godine. Naime, njihov je koncert u Lisinskom zakazan za 26. veljače rasprodan punih 40 dana prije datuma održavanja te su upravo puštene u prodaju ulaznice za drugi termin. Klapske pjesme u pop aranžmanu očito je dobitna kombinacija za Rišpet i njezinog autora glazbe Peru Kozomaru. Posebnu draž njihovim pjesmama daje i glavni vokal, Ivo Amulić.
Klapi Rišpet u pjesmi ali i razgovoru pridružit će se slovenska pjevačica Darja Gajšek, a poseban je gost njihov obožavatelj, voditelj Duško Ćurlić.

Voditelj: Uršula Tolj

Fotografije

Kod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas doma

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Domovina

    image
  • vox nachrichten

    image
  • Fashion

    image
    All the best of the Parisian catwalks and a look behind the scenes at the big names in Haute Couture.
  • Treća dob (2009)

    image
    U emisiji se govori o svim umirovljeničkim pitanjima kao što su zdravlje, odnos prema starosti i starenju, život starijih osoba u pojedinim krajevima zemlje i...
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.