poster

Kruške i jabuke

Kruške i jabuke, kuharski dvoboj (2015)

kuhanje | Hrvaška

SEZONA: 1

EPIZODA: 4

POVZETEK

Namirnice u vrijednosti od 80 kuna na početku kuharskog dvoboja donose pomoćnici Lena Mrđen, ekonomistica iz Zagreba, koja s kuharom Christianom Misiračom čini ekipu "Kruške", te Vedran Bošković, magistar elektrotehnike iz Požege, koji je s kuharom Perom Savanovićem dio ekipe "Jabuke". Koja će ekipa za 20 minuta skuhati bolja jela, presudit će publika u studiju.
U Brzoj košari kuhaju Christian Misirača i Pero Savanović. U deset minuta kuha se jelo koje je ponudio jedan od kuhara, a izabrala ga je publika.
Gost kuhar je David Skoko.
Producent projekta: Denis Škorput
Urednica emisije: Ljiljana Vuglač
Urednica projekta: Snježana Nožinić

Fotografije

Kruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabukeKruške i jabuke

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Przystanek Slow Food

    image
  • Kuharski mojster doma (2022)

    image
    Internationally renowned chef, Mark Moriarty, presents easy-to-follow recipes while cooking simple but fantastic dishes.
  • Brza kujna

    image
  • Gurman

    image
    Naš voditelj, Dejan Dragićević, se nalazi na nesvakidašnjoj gastro avanturi u potrazi za najrazličitijim gurmanskim specijalitetima Balkana. Njemu će restorane,...
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.