SEZONA: 6

EPIZODA: 9

POVZETEK

Bilo je veselo i u osmoj emisiji, a pobjeda je pripala Bojanovoj ekipi. Tko će se iskazati u devetoj i kako? Bit će lakših i težih pitanja, slavnih hitova i već dobro poznate igre. Tko bolje poznaje svijet sporta, filma i televizije? Kako se snalaze u pogađanju poznatih sunarodnjaka, rješavanju premetaljki, a tko će dobiti "tortu za rođendan"? Pogledajte i sami se iskušajte u zabavnim igrama.
U Goranovoj ekipi igraju: glumica Dubravka Lelas, novinarka i voditeljica Maja Njirjak, glazbenik Dražen Turina Šajeta. Preko puta, u suparničkoj Bojanovoj ekipi - glumica Dajana Čuljak, televizijski i radijski voditelj Frano Ridjan i skladatelj i pijanist Matej Meštrović.
Urednica projekta: Andrijana Škorput

Fotografije

Volim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim Hrvatsku

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.