poster

Volim Hrvatsku

Volim Hrvatsku (2012)

show z igrami | Hrvaška
Režiser: Ivan Miladinov

SEZONA: 5

EPIZODA: 8

POVZETEK

Pobjeda u sedmoj emisiji pripala je Goranovcima! Bratska borba gotovo je izjednačena. I u osmoj emisiji bit će i teških i laganih pitanja, slavnih hitova i puno zabave. Kome će sreća biti naklonjena ovaj put? Jesu li znali kako je bilo ime gosponu Fuliru? Kako se zvala prva hrvatska sapunica? Što je clojek, a što intramenje? Koliko se klubova natječe u prvoj nogometnoj ligi? Koja je naša književnica napisala "Frida ili o boli" i "Kao da me nema"?
Osvježite i vi svoje znanje, pjevajte i zabavite se. Provedite veselu nedjelju s Mirkom Fodorom, braćom Navojec i njihovim sjajnim suigračima. U Goranovom timu igraju - pjevač Ivan Jelić, glumica Amanda Prenkaj, glazbenik Hrvoje Rupčić. U Bojanovom - glumci Mateo Videk i Filip Juričić te sopranistica Valentina Fijačko Kobić.
Scenarist: Alen Đurica
Redatelj: Ivan Miladinov
Urednica emisije: Andrijana Škorput
Voditeljica projekta: Elizabeth Homsi

Scenarist:

Fotografije

Volim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim Hrvatsku

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.