SEZONA: 1

EPIZODA: 8

POVZETEK

Roman je jezen na Petra, ker je z Letho; a jezi se tudi nase. Med vožnjo je njuhal kokain in se v bližini inštituta z avtom zaletel. V zgradbo vstopi tako, da hipnotizira čuvaje. Lynda Rumancek izve za Petrovo razmerje z Letho Godfrey. Shelley Romana odpelje na podstrešje, kjer ta v komi vidi »lepo Shelley«, lepo vizijo svoje sestre. Pove mu, da je ravnokar doživel »Spust«, obredni spust v podzemlje, da izpolni nalogo ali da porazi nasprotnika. Opozori ga, de se bo moral spopasti z zmajem. Dr. Chasseurjeva šerifu pojasni, da je v vse vpleten tudi inštitut, da je mlin prizorišče vrste umorov in da je Olivia Godfrey upir. Roman se v svoji viziji sooči s svojim mrtvim očetom JR-om.

Fotografije

Hemlock GroveHemlock GroveHemlock GroveHemlock GroveHemlock GroveHemlock GroveHemlock Grove

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Agatha Christie: Zakaj ne Evans? (2022)

    image
    A dying man's enigmatic last words send vicar's son, Bobby Jones, and his socialite friend, Lady Frankie Derwent, on a crime-solving adventure.
  • Holzerjevi arhivi (2019)

    image
    Investigating terrifying true hauntings from the case files of America's first ghost hunter, Dr. Hans Holzer.
  • Beyond Belief: Fact or Fiction (1997)

    image
    Within the course of one hour 5 stories are shown. None of these stories have any logical explanation, and some of them actually occurred. You are left to decide...
  • Hannibal (2013)

    image
    Explores the early relationship between the renowned psychiatrist and his patient, a young FBI criminal profiler, who is haunted by his ability to empathize with...
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.