poster

Tragom Jevreja na Balkanu: Srbija

Trag

dokumentarci | Srbija

Kje pogledati
Oddaja ni na voljo v državi
Ocena uporabnikov: 1/10

EPIZODA: 1

POVZETEK

Serijal Tragom velikih pisaca kroz 18 epizoda vodi nas na književno hodočašće preko dela genijalnih francuskih stvaralaca.

Njihov rad i danas utiče na savremene umove, ne gubeći pritom na svojoj važnosti niti na originalnosti. Uz ilustovane živote ovih autora saznajemo i tumačimo književne poetike Korneja, Montenja, Voltera, Balzaka, Žorž Sand, Flobera, Zole, Remboa i Verlena, Aleksandra Dime, Viktora Igoa, gospođe De Stal.
Iskusni posmatrač, Zola će svoj književni talenat iskoristiti da pronikne u sve nijanse francuskog društva. Skoro četvrt veka radiće na monumentalnoj fresci naturalizma u 20 tomova - ciklusu Rugon-Makarovih.

Fotografije

Tragom Jevreja na Balkanu: SrbijaTragom Jevreja na Balkanu: SrbijaTragom Jevreja na Balkanu: SrbijaTragom Jevreja na Balkanu: SrbijaTragom Jevreja na Balkanu: SrbijaTragom Jevreja na Balkanu: SrbijaTragom Jevreja na Balkanu: SrbijaTragom Jevreja na Balkanu: SrbijaTragom Jevreja na Balkanu: SrbijaTragom Jevreja na Balkanu: SrbijaTragom Jevreja na Balkanu: SrbijaTragom Jevreja na Balkanu: SrbijaTragom Jevreja na Balkanu: SrbijaTragom Jevreja na Balkanu: SrbijaTragom Jevreja na Balkanu: Srbija

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.