SEZONA: 3

EPIZODA: 1

POVZETEK

Najvažnije je vrijeme u kalendaru svih vlasnika vrtnih kućica. Od stotina kandidiranih, samo su 32 ušle u uži izbor za vrtnu kućicu 2016. godine.
George Clarke i njegova ekipa ponovno će obići Ujedinjeno Kraljevstvo uzduž i poprijeko u potrazi za najinovativnijim i najkreativnijim namjenama skromne vrtne šupe, a jedan vlasnik okrunit će se titulom pobjednika.
U prvoj epizodi, George će razgledati jedinstvene i povijesne kućice, uključujući kućicu koja se okreće za 360 stupnjeva i anglosasku dugu kuću. Zatim slijede ekološke i neočekivane, a George će obići blatnjaru, kućicu na kotačima, kućicu koja se podiže s plimom, a čak i jednu koja je možda ukleta.
Najpopularnija je kategorija pubova i kućica za razonodu, a uključuje i cijeli grad s Divljeg zapada izrađen od kućica i repliku poljskog brdskog skrovišta za opijanje. Nakon što George i kolege iz žirija pogledaju kućicu od 20 funta u kategoriji štedljivih kućica u 4. nastavku, vrijeme je za proglašenje pobjednika, a jedan sretan vlasnik vrtne kućice pobjedonosno će slaviti.
U petoj i posljednjoj epizodi serijala, George će se prisjetiti najboljih kandidata u Najboljim vrtnim kućicama - od divovskog zelenog čajnika do kućice građene od vinskih boca.
---
Prve dvije kategorije uključuju kućicu koja se okreće za 360 stupnjeva i anglosasku dugu kuću.
Odabrala: Mira Vočinkić

Fotografije

SHED OF THE YEARSHED OF THE YEARSHED OF THE YEARSHED OF THE YEARSHED OF THE YEARSHED OF THE YEARSHED OF THE YEARSHED OF THE YEARSHED OF THE YEAR

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Nasini nepojasnjeni dosjeji (2012)

    image
    A look is taken at exclusive NASA footage and firsthand accounts of mysterious fly objects from astronauts and scientists are presented.
  • Čudesa sončnega sistema (2010)

    image
    S potovanjem od Sonca in vse do oddaljenega Neptuna, oddaja predstavlja najnovejša znanstvena spoznanja, pridobljena s strani vesoljskih sond, robotskih vozil in...
  • Madonca, to so Irwinovi (2018)

    image
    The Irwin family share their wildlife adventures from around the world.
  • Dodir

    image
    Svijet gluhoslijepih osoba nije samo svijet tame i tišine. To je svijet širokih puteva, otvorenih horizonta, gdje granice ne postoje, jer je to put borbe za...
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.