EPIZODA: 1

POVZETEK

U seriji upoznajemo životinje u zoološkom vrtu. Volonter Marko uči o životinjskom svijetu pomažući u zoološkom vrtu. Svaki dan za njega je novi izazov, jer dobiva poseban zadatak koji ne može obaviti ako ne nauči ponešto o svakodnevnim aktivnostima u zoološkom vrtu - prehrani, čišćenju i uređenju nastambi, igranju, treniranju ili liječenju životinja.
Uz Marka i mi ćemo saznati nešto više o ulozi zooloških vrtova u zaštiti životinjskih vrsta, znanstvenom istraživanju rijetkih i ugroženih vrsta, edukaciji djece, ali i o važnosti timaritelja, zoologa, nutricionista, edukatora u svakodnevnom životu u zoološkom vrtu.
U prvoj epizodi Marko je dobio zadatak napraviti sladoled za lemure, a kako da to napravi, shvatit će tek nakon što nešto nauči o prehrani životinja.

Fotografije

Volim životinje ZOO: Prehrana životinjaVolim životinje ZOO: Prehrana životinjaVolim životinje ZOO: Prehrana životinjaVolim životinje ZOO: Prehrana životinjaVolim životinje ZOO: Prehrana životinjaVolim životinje ZOO: Prehrana životinjaVolim životinje ZOO: Prehrana životinjaVolim životinje ZOO: Prehrana životinjaVolim životinje ZOO: Prehrana životinjaVolim životinje ZOO: Prehrana životinjaVolim životinje ZOO: Prehrana životinjaVolim životinje ZOO: Prehrana životinja

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.