EPIZODA: 26 - Serijski program

POVZETEK

Zavirite u tajne porodica! Koliko tajni se krije u našem najbližem okruženju? Da li smo svesni svega što se dešava oko nas i koliko smo zapravo spremni da se suočimo sa istinom? Dokumentarno igrana serija inspirisana je upravo svakodnevnim porodičnim životnim pričama: od neočekivanih ljubavnih afera, dramatičnih brakorazvodnih parnica, teških suđenja, do zastrašujućih porodičnih otkrića. To su priče o ljubavi, požudi, strahu i laži, o prevari i nasilju. Tajne o porodičnim problemima o kojima se ne govori u javnosti, o životnim tragedijama za koje verujemo da se uvek događaju drugima, samo ne nama.

Potresne priče koje gledaocima, bar na tren, omogućavaju da zavire u živote drugih ljudi koji ostavljaju utisak srećne porodice, a u njihovom domu, između četiri zida, odvija se prava životna drama. Reč je o igrano – dokumentarnoj formi, a svaka epizoda je posebna priča. Gledaoci će imati utisak da gledaju situacije koje kao da su snimljene skrivenom kamerom.

Fotografije

Porodične tajnePorodične tajne

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Lovca na zaklade druge svetovne vojne (2017)

    image
    In WW2 Treasure Hunters Suggs and WW2 militaria expert, Stephen Taylor, bring forgotten stories of World War Two back to life by unearthing artefacts from former...
  • Sovražni planet (2019)

    image
    Sovražni planet raziskuje sovražna okolja na Zemlji. V 6 delih bomo spoznavali meje globine, višine, mraza, vročine, vlage in suše. Živali se soočajo s sovražnim...
  • Ola Polonia - Polacy w Brazylii i Ameryce Południowej

    image
  • #chicenVF

    image
    Fashion, design, gastronomy and art de vivre... Lifestyle experts chat with Katherina Marx, an enthusiastic ambassador for French style.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.