Naši dani - priče o hrvatskom rocku

Naši dani - priče o hrvatskom rocku (2013)

Režiser: Andrija Vrdoljak

Ocena uporabnikov: 8/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 7

POVZETEK

Sredinom osamdesetih godina u Splitu se okuplja niz glazbenika koji svojom pojavom postaju popularni u cijeloj bivšoj državi. A svi su se oni međusobno jako dobro poznavali i prijateljevali. Priča je to kako je Neno Belan okupio Đavole i na prvi koncert pozvao kao gosta do tada nepoznatog Marijana Bana. Bio je to početak okupljanja grupe Daleka obala. Tih godina Gibonni okuplja svoje prve rock sastave, Dragan Lukić Luky počinje svoj producentski rad, a napokon smo dočekali kralja ritma koji oduševljava sve svoje sugrađane, ali i publiku cijele države. Bio je to Dino Dvornik.

Fotografije

Naši dani - priče o hrvatskom rockuNaši dani - priče o hrvatskom rockuNaši dani - priče o hrvatskom rockuNaši dani - priče o hrvatskom rockuNaši dani - priče o hrvatskom rockuNaši dani - priče o hrvatskom rockuNaši dani - priče o hrvatskom rockuNaši dani - priče o hrvatskom rockuNaši dani - priče o hrvatskom rockuNaši dani - priče o hrvatskom rockuNaši dani - priče o hrvatskom rockuNaši dani - priče o hrvatskom rockuNaši dani - priče o hrvatskom rockuNaši dani - priče o hrvatskom rockuNaši dani - priče o hrvatskom rocku

Recenzije


Ni pregledov
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.