Ocena uporabnikov: 6/10
(4 glasov)

EPIZODA: 158

POVZETEK

Amanda govori svim gostima da vjenčanja Natalie i Yaga neće biti jer joj je kćer na vrijeme shvatila kakav joj je zapravo otac, kao i njezin momak. Dionisio zahtijeva od Amande da mu kaže gdje je Natalia, a ona odgovori da je daleko od njegove zloće te da ga Natalia prezire. Yago kaže da ima pravo znati gdje njegov sin, a Amanda ga podsjeća da ga se jednom već odrekao te da se namjeravao oženiti samo zbog Dionisijevog novca. Amanda daje Piedad i Pablu pismo od Luz Marie, no ne može reći gdje je; ipak, kaže Piedad da su Luz Maria i Natalia otišle s Aronom u Chiapas. Dionisio kaže Camili da zna da je njezin vozač zajedno s Nataliom uzeo njegovu aktovku i da je Hipolito pokušao provaliti u njegovu kuću. Camila sad treba pokazati dobru volju ili će on dodati njezinog vozača na popis žrtava. Isadora pokušava uvjeriti Yaga da ode na izlet kako bi dao ocu vremena da se prestane ljutiti na njega. Čuje Mariana kako govori Yagu da Pablo već ima dokaze da njegovog oca truju te da on dolazi sa zapovjednikom Juarezom na imanje Buenaventura.

Prema priči Maríje Zarattini

Fotografije

Prkosna ljubav 01Prkosna ljubav 02Prkosna ljubav 03Prkosna ljubav 04Prkosna ljubav 05Prkosna ljubav 06Prkosna ljubav 07Prkosna ljubav 08Prkosna ljubav 09Prkosna ljubav 10Prkosna ljubav 11Prkosna ljubav 12

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Villa Maria (2004)

    image
    The first-ever Croatian soap opera which follows the lives of three bourgeois families that are tied together, but even more separated by the money, love, passion...
  • Gorski reševalci (2009)

    image
    Drama series centering around team of the mountain rescue service responds to emergencies in the German Alps.
  • Reina de corazones (2014)

    image
    A mistreated girl falls desperately in love with the man of her dreams. But there are evil forces at play that threaten to keep them apart.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.