Ocena uporabnikov: 7/10
(3 glasov)

EPIZODA: 139

POVZETEK

Daniel daje iskaz o smrti oca Baldomera. Sud pušta Isadoru na slobodu. Agustina čuje Dionisija kako govori Omaru da je Isadora oslobođena svih optužbi zahvaljujući njegovoj prijetnji Soledad, ženi koja ju je vidjela kako izlazi iz hostela. Agustina kaže Dionisiju da je njezina prijateljica Gladys umrla i da njezin sin želi unovčiti životno osiguranje koje joj je prodala zajedno s umirovljeničkim fondom, a ona ne zna što da učini. Dionisio kaže da će se on pobrinuti za sve. Isadora kaže Danielu i Camili da uza sav trud koji su uložili da je unište, nisu uspjeli, a Camila odgovori da će prije ili poslije platiti za svoje zločine. Cayetano ih upozorava da će podnijeti tužbu protiv njih ako budu i dalje pokušavali diskreditirati Isadoru. Daniel kaže da će sljedeći put dokazi biti neoborivi te da će vidjeti kakvom se ženom oženio. Dionisio kaže Yagu da će Natalia htjeti da je zaprosi te večeri, pa bi bilo dobro da nagovori oca da dođe s njim. Camila kaže Danielu da će se s njegovim odlaskom u Čile njihova veza zauvijek završiti.

Prema priči Maríje Zarattini

Fotografije

Prkosna ljubav 01Prkosna ljubav 02Prkosna ljubav 03Prkosna ljubav 04Prkosna ljubav 05Prkosna ljubav 06Prkosna ljubav 07Prkosna ljubav 08Prkosna ljubav 09Prkosna ljubav 10Prkosna ljubav 11Prkosna ljubav 12

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Villa Maria (2004)

    image
    The first-ever Croatian soap opera which follows the lives of three bourgeois families that are tied together, but even more separated by the money, love, passion...
  • Gorski reševalci (2009)

    image
    Drama series centering around team of the mountain rescue service responds to emergencies in the German Alps.
  • Reina de corazones (2014)

    image
    A mistreated girl falls desperately in love with the man of her dreams. But there are evil forces at play that threaten to keep them apart.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.