Ocena uporabnikov: 10/10
(2 glasov)

EPIZODA: 81

POVZETEK

Daniel zaprosi Camilu i daje joj svoj privjesak kako bi se zaručili. Camila pristane. Dionisio kaže Amandi da ga se nikada neće riješiti, upozorava je da ne pokušava pobjeći, jer on to neće dopustiti. Natalia predbaci Yagu što je nijekao da se nešto dogodilo između njih dvoje i natjerao je da laže. Yago je uvjerava da će sve reći roditeljima kad bude pravo vrijeme, ali ne sada jer kod kuće situacija nije najbolja, a Pablo je već otišao od kuće. Pablo moli Piedad dopuštenje da zaprosi Luzmu. Cayetano i Rocío dolaze na La Malqueridu, a kada Isadora ugleda Rocío, prepozna je s fotografije na kojoj je s Danielom i zaključi da je bila njegova ljubavnica. Isadora kaže Dionisiju da zna tajnu koju Rocío čuva i iskoristit će to kako bi odvojila Rocío od Cayetana jer se Rocío želi udati za njega i dobiti ranč. Dionisio joj kaže da on voli žene poput nje i poljubi je. Ximena ih vidi i predbaci im taj poljubac. Isadora cinično kaže da svi imaju tajne i da ona nema pravo ništa tražiti. Zabranjuje joj da išta kaže. Pablo i Luz María kažu Marianu i Camili da će se vjenčati za dva tjedna. Dionisio je zabrinut jer misli da će Ximena reći sve Agustini i Camili, te planira povući drastičan potez.

Prema priči Maríje Zarattini

Fotografije

Prkosna ljubav 01Prkosna ljubav 02Prkosna ljubav 03Prkosna ljubav 04Prkosna ljubav 05Prkosna ljubav 06Prkosna ljubav 07Prkosna ljubav 08Prkosna ljubav 09Prkosna ljubav 10Prkosna ljubav 11Prkosna ljubav 12

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Villa Maria (2004)

    image
    The first-ever Croatian soap opera which follows the lives of three bourgeois families that are tied together, but even more separated by the money, love, passion...
  • Gorski reševalci (2009)

    image
    Drama series centering around team of the mountain rescue service responds to emergencies in the German Alps.
  • Reina de corazones (2014)

    image
    A mistreated girl falls desperately in love with the man of her dreams. But there are evil forces at play that threaten to keep them apart.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.