Ocena uporabnikov: 6.6/10
(5 glasova)

EPIZODA: 80

POVZETEK

Dionisio lukavo govori Isadori da je na njezinoj strani i pita je želi li svu krivnju svaliti na sina. Isadora to potvrdi. Dionisio odgovori da će imati La Malqueridu i sve što postoji na tome imanju. Mariano namjerava pitati Camilu da izađu zajedno. Agustina je jako sretna jer će, navodno, dobiti svoju prvu plaću. Pita Camilu zašto joj se ne sviđa Dionisio, a Camila odgovori da on nije takav kakvim se prikazuje. Agustina savjetuje Camili da pokuša vezu s Marianom, a Camila je podsjeća da ju je tako nagovarala i na vezu s Alonsom i ta je veza doživjela fijasko. Piedad suznih očiju otkriva Luz Maríji da je njezin otac Fidencio nije napustio. Leoncio ga je ubio. Kaže da ne može vratiti njezina oca, ali može poduzeti sve da Leoncio doživotno plaća za sva svoja zlodjela. Piedad odlazi s Hipólitom u policijsku postaju gdje će on dati iskaz. Luz María kaže da je trudnoća dovoljno poodmakla da može obaviti DNK pretragu, te tako dokazati da ju je Leoncio silovao. Dionisio ščepa Amandu i kaže joj neka šuti. Daniel sa svoga vrata skida privjesak i stavlja ga Camili oko vrata i kaže joj da mu taj privjesak mnogo znači jer ga nosi otkad je stigao u Meksiko.

Prema priči Maríje Zarattini

Fotografije

Prkosna ljubav 01Prkosna ljubav 02Prkosna ljubav 03Prkosna ljubav 04Prkosna ljubav 05Prkosna ljubav 06Prkosna ljubav 07Prkosna ljubav 08Prkosna ljubav 09Prkosna ljubav 10Prkosna ljubav 11Prkosna ljubav 12

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Villa Maria (2004)

    image
    The first-ever Croatian soap opera which follows the lives of three bourgeois families that are tied together, but even more separated by the money, love, passion...
  • Gorski reševalci (2009)

    image
    Drama series centering around team of the mountain rescue service responds to emergencies in the German Alps.
  • Reina de corazones (2014)

    image
    A mistreated girl falls desperately in love with the man of her dreams. But there are evil forces at play that threaten to keep them apart.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.