Ocena uporabnikov: 7/10
(6 glasova)

EPIZODA: 72

POVZETEK

Luzma ne može Irene oprostiti prijevaru. Kaže joj da ide na psihoterapiju, a Irene joj, žalosna, objašnjava zašto je to učinila. Svjesna je da je ono što joj se dogodilo bilo vrlo ozbiljno i da su joj morali pomoći. Cayetano pita Rocío zašto se toliko uznemirila kad je saznala da će Camila postati Albarránica. Ona odgovara da je rastavljena i da je Daniel Monterde njezin rođak, a u toj obitelji nitko nije sretan. Policajac na imanju traži Ximenu zbog krađe u Monterreyu. Isadora mu odgovori da je Ximena bila ondje, ali je otišla i nitko ne zna gdje je. Dionisio pita Agustinu je li Amanda udana i zna li ime Natalijinog oca. Pablo odluči napustiti imanje Buenaventura, a Mariano će zamoliti Camilu da ga zaposli na La Malqueridi. Rocío ne želi dopustiti da Pablo ode. Daniel govori Camili da mu Osvaldo ne može reći istinu o Dionisiju jer bi to značilo da će odati tajnu, no ispriča joj da se Amanda udala za muškarca koji se zove Héctor Gutiérrez, a to je zapravo Dionisio koji je ujedno Natalijin otac. Osvaldo kaže Camili da se Dionisio oženio njezinom majkom kako bi došao na La Malqueridu.

Prema priči Maríje Zarattini

Fotografije

Prkosna ljubav 01Prkosna ljubav 02Prkosna ljubav 03Prkosna ljubav 04Prkosna ljubav 05Prkosna ljubav 06Prkosna ljubav 07Prkosna ljubav 08Prkosna ljubav 09Prkosna ljubav 10Prkosna ljubav 11Prkosna ljubav 12

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Villa Maria (2004)

    image
    The first-ever Croatian soap opera which follows the lives of three bourgeois families that are tied together, but even more separated by the money, love, passion...
  • Gorski reševalci (2009)

    image
    Drama series centering around team of the mountain rescue service responds to emergencies in the German Alps.
  • Reina de corazones (2014)

    image
    A mistreated girl falls desperately in love with the man of her dreams. But there are evil forces at play that threaten to keep them apart.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.