poster

Volim Hrvatsku

Volim Hrvatsku (2012)

show z igrami | Hrvaška
Režiser: Ivan Miladinov

Ocena uporabnikov: 7/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 13

POVZETEK

Još su samo tri emisije do kraja ovogodišnjeg emitiranja serijala VOLIM HRVATSKU!
Tko će pobijediti u 13. emisiji? Goranova ekipa - Kristijan Rahimovski, Lana Klingor i Sonja Šarunić ili su dobitna kombinacija za Renea - Lea Mijatović, Melita Hrengek i Hrvoje Kečkeš?
Kod koga je eksplodirala "bomba" u igri "Sretan rođendan" i tko je znao točne odgovore na pitanja: koliko zvona danas ima zagarebačka Katerdrala?; za koju godinu je "Surogat" dobio Oscara?; koja su značenja riječi "trombun" i "rasove"?; gdje se nalazi Eufrazijeva bazilika izgrađena 553. godine?; tko pjeva "Ja san umra za ljubav"?; koliko kilograma jabuka godišnje pojede stanovnik Hrvatske i koliko kilograma komunalnog otpada prosječni građanin Hrvatske proizvede u jednoj godini?
Odgovore na ova i još mnogo zanimljivh pitanja saznajte ove, druge nedjelje Adventa. Igrajte se i veselite s nama od 17.50 na Prvom programu HRT-a.

Scenarist:
Voditelj: Mirko Fodor

Fotografije

Volim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim Hrvatsku

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Tout le monde veut prendre sa place (2006)

    image
    The contestants answer general knowledge questions to become the challenger of the day to topple the champion, in a bid to secure their place.
  • L'Eredità (2002)

    image
  • Saber y ganar (1997)

    image
    Quiz show in which the contestants have to answer about general knowledge.
  • Hatoslottó sorsolás

    image
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.