poster

Porodična mreža, 3. ciklus

Porodična mreža (2022)


POVZETEK

Danas je teško zamisliti život bez digitalnih tehnologija. Omogućile su nam da brže i lakše komuniciramo, zahvaljujući njima otkrili smo nove načine da se povežemo, učimo, igramo, stvaramo. Nesumnjivo je da su nam poboljšale kvalitet života ali takođe su nam donele i nove izazove.
Na koji način je digitalno doba promenilo pojedinca i kako utiče na porodične odnose pokušaće da odgovori tok-šou "Porodična mreža".
U deset polučasovnih emisija psiholog Ana Mirković razgovara sa roditeljima i decom o tome koje nam je promene u ponašanju donela digitalna era, koliki su problem nasilje na društvenim mrežama, onlajn izazovi, vrbovanje i prevare u digitalnom prostoru, kako sačuvati dokaze o maltretiranju, koje sve mogućnosti učenja nam obezbeđuju digitalne tehnologije i ima li privatnosti na internetu.

Fotografije

Porodična mreža, 3. ciklusPorodična mreža, 3. ciklusPorodična mreža, 3. ciklusPorodična mreža, 3. ciklusPorodična mreža, 3. ciklusPorodična mreža, 3. ciklusPorodična mreža, 3. ciklusPorodična mreža, 3. ciklusPorodična mreža, 3. ciklusPorodična mreža, 3. ciklusPorodična mreža, 3. ciklusPorodična mreža, 3. ciklusPorodična mreža, 3. ciklusPorodična mreža, 3. ciklusPorodična mreža, 3. ciklus

Recenzije


Ni pregledov
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.