poster

Vijesti iz Svete Zemlje: Terra Santa News

Terra Santa News (2023)

novice | Izrael

Kje pogledati
Oddaja ni na voljo v državi

POVZETEK

“Molim vas, braćo, ostanite ovdje” - riječi su Generalnog ministra fra Massima Fusarellia franjevcima Svete Zemlje koji je od 15. do 20. travnja proveo intenzivne dane u Kustodiji Svete Zemlje. Posjet se dogodio u vrijeme velikih napetosti zbog eskalacije sukoba na Bliskom istoku. Zahvalivši svojoj braći, zamolio ih je da s vjerom i hrabrošću nastave misiju.; Fra Francesco Patton predslavio je Misno slavlje u zajedništvu s katoličkom zajednicom 'Dobri Pastir' iz Jerihona. Proslava je održana na stotu obljetnicu izgradnje crkve koja je djelo arhitekta Antonija Barluzzija.; 'Jedini put do mira je ljubav', riječi su njujorškog nadbiskupa, kardinala Dolana, tijekom njegova petodnevnog posjeta Svetoj zemlji. Tim riječima dao je nadu i izrazio suosjećanje svih američkih biskupa stanovništvu koje proživljava neprestano rastuće sukobe.

Fotografije

Vijesti iz Svete ZemljeVijesti iz Svete ZemljeVijesti iz Svete ZemljeVijesti iz Svete ZemljeVijesti iz Svete ZemljeVijesti iz Svete ZemljeVijesti iz Svete Zemlje

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • So gesehen (1989)

    image
  • Météo France

    image
  • Ovo je Srbija (2015)

    image
    Sveobuhvatna slika svakodnevice u Srbiji, iz gradova i najudaljenijih mesta, o budućnosti kojoj stremimo i prošlosti koja nas uči, kroz reportaže i direktna...
  • VOA

    image
    Glas Amerike, redakcija programa na jezicima naroda BiH, svakoga radnog priprema i emituje polusatnu TV emisiju - Studio Washington.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.