poster

Dudo i prijatelji

Dudo i prijatelji (2023)

Šport | Hrvaška

Kje pogledati
Oddaja ni na voljo v državi

POVZETEK

Rukometni klub Zagreb jedan je od zaštitnih znakova sporta u Zagrebu, ali i u Hrvatskoj. Brojni trofeji kojima se ovaj klub okitio svjedoče i o brojnim talentima zaslužnima za njihovo osvajanje. Gost emisije predsjednik je Rukometnog kluba Zagreb, Vedran Šupuković koji će govoriti o uspjesima ovog kluba, natjecanja u kojima nastupa, ali i o rukometu općenito.

Fotografije

Dudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijatelji

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Procesi Sportiv

    image
  • Time out

    image
    Time out emisija je sportsko zabavnog ali i edukativnog karaktera koja prati vrhunski sport kroz klubove i reprezentacije pa do predstavljanja sportova koji nisu...
  • Sportschau

    image
    The german TV-show from "Das Erste" is about every kind of sport, from winter sport to football, from tennis to motor sport.
  • HARDtalk (1997)

    image
    Politicians and other public figures are asked the tough questions about whether the way they do things is really the best way.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.