Ocena uporabnikov: 6/10
(3 glasov)

EPIZODA: 33

POVZETEK

Camila kaže Alonsu da je ona naslijedila stričev imetak, te da može odlučivati tko će raditi na ranču. Želi da Alonso ode s imanja i iz njezina života. Alonso optuži Camilu da se prema njemu ponaša kao da je kradljivac, a Camila govori kako on ne može objasniti što je to učinio s tri milijuna pesosa koje mu je dala. Luz María odlazi na ranč Buenaventura jer želi saznati kako je Pablo. Ileana joj kaže da je veoma loše zbog nje i da je najbolje da Luzma ode. Piedad govori Leonciju što se dogodilo Luz Maríji i kaže mu da sigurno nije bila dobra majka jer Luz María misli da njega voli više nego nju. Moli ga neka se ne miješa u njezino obrazovanje i da ne bude u njezinoj blizini. Camila govori Dionisiju da čileanske vlasti nikada nisu smatrale Daniela Diaza Acostu mrtvim i da oni nemaju potvrdu o njegovoj smrti. Pita ga odakle mu lažni smrtni list te zašto joj nikada nije rekao da je upoznao njezina strica i da je od njega želio otkupiti imanje. Luz María se ispovijeda ocu Anselmu, a on joj ne želi dati oprost sve dok ne optuži Leoncija i ne kaže svima istinu. Luz María odgovori da joj ujak prijeti Pablovim ubojstvom ako nešto oda.

Prema priči Maríje Zarattini.

Fotografije

Prkosna ljubav 01Prkosna ljubav 02Prkosna ljubav 03Prkosna ljubav 04Prkosna ljubav 05Prkosna ljubav 06Prkosna ljubav 07Prkosna ljubav 08Prkosna ljubav 09Prkosna ljubav 10Prkosna ljubav 11Prkosna ljubav 12

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Villa Maria (2004)

    image
    The first-ever Croatian soap opera which follows the lives of three bourgeois families that are tied together, but even more separated by the money, love, passion...
  • Gorski reševalci (2009)

    image
    Drama series centering around team of the mountain rescue service responds to emergencies in the German Alps.
  • Reina de corazones (2014)

    image
    A mistreated girl falls desperately in love with the man of her dreams. But there are evil forces at play that threaten to keep them apart.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.