Ocena uporabnikov: 10/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 9

POVZETEK

Glumica, redatelj i voditeljica u jednom, a pjevač, pjevačica i voditeljica u drugom timu "Volim Hrvatsku"! Koja je igra bila odlučujuća? Je li presudilo znanje, sreća ili peh?
Tko je ovaj put odnio pobjedu - Juraj Blažević, Antonija Šola, Karmela Vukov-Colić i Rene ili Iva Šulentić, Mario Kovač, Mirjana Majurec i Goran?
Na kojem se otoku održavaju Osorske glazbene večeri? Koji je drugi po veličini slavonski grad? Koji pjevač "vjeruje u ljubav"? Koja pjevačica poziva na ples? Pod kojim je pseudonimom u Parizu nastupao Karlo Metikoš? Koje je značenje riječi "lucprda"? Koji postotak stanovnika Hrvatske ima krvnu grupu A? Kolika je prosječna starost osobnog automobila u Hrvatskoj?
Odgovore ćete saznati u nedjeljnoj emisiji "Volim Hrvatsku".

Scenarist:
Voditelj: Mirko Fodor

Fotografije

Volim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim Hrvatsku

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.