EPIZODA: 21

POVZETEK

Alonso kaže majci da sve izmiče kontroli, te da su dosad previše griješili, a osim toga jako je glupo što su u cijelu priču uključili Leoncija nudeći mu mnogo novca. Isadora odgovori da je to bio jedini način da izbjegnu da ih svećenik optuži. Kaže da će učiniti sve kako bi ostvarili svoj cilj. Savjetuje mu neka zamoli Camilu tri milijuna pesosa kako bi mogli isplatiti Leoncija. Camila i Andrés primijete da je otac Baldomero doživio nesreću. Andrés govori Camili neka ona ode potražiti pomoć dok on pokušava pomoći svećeniku. Andrés primijeti da su na svećenikovu vozilu tragovi boje koja odgovara boji Alonsova automobila. Natalia kaže Andrésu da je Isadora lagala jer svećenik zna za smrtni list. Svećenik je išao razgovarati s Alonsom i Isadorom. Andrés kaže Rafaelu da su pokušali ubiti oca Baldomera jer on zna da je Daniel (Andrés) živ. Ne vjeruje da je odao njegov pravi identitet. Isadora govori Dionisiju da je očajna i da će se zato sljedeći put sama pobrinuti da riješi problem. Dionisio joj kaže da je siguran da je već i prije ubila neke ljude.

Prema priči Maríje Zarattini.

Fotografije

Prkosna ljubav 01Prkosna ljubav 02Prkosna ljubav 03Prkosna ljubav 04Prkosna ljubav 05Prkosna ljubav 06Prkosna ljubav 07Prkosna ljubav 08Prkosna ljubav 09Prkosna ljubav 10Prkosna ljubav 11Prkosna ljubav 12

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Villa Maria (2004)

    image
    The first-ever Croatian soap opera which follows the lives of three bourgeois families that are tied together, but even more separated by the money, love, passion...
  • Gorski reševalci (2009)

    image
    Drama series centering around team of the mountain rescue service responds to emergencies in the German Alps.
  • Reina de corazones (2014)

    image
    A mistreated girl falls desperately in love with the man of her dreams. But there are evil forces at play that threaten to keep them apart.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.