Ocena uporabnikov: 10/10
(2 glasov)

EPIZODA: 19

POVZETEK

Pablo moli Camilu da mu pomogne da vidi Luz Maríju. Pablo objašnjava Luz Maríji da je Ileana samo gošća njegovih roditelja, i da je Luz María žena koju on voli i koju želi za suprugu. Luz María oduševljeno pristaje na brak, ali napomene da je još uvijek maloljetna. Pablo joj kaže da će vrlo brzo postati punoljetna i da bi se mogli vjenčati na njezin rođendan. Daniel kaže Viviani da je izgubio ženu i dijete, te je došao na imanje La Malquerida saznati istinu. Mariano kaže Pablu da je premlad za ženidbu i da bi trebao obavijestiti roditelje. Pablo mu kaže da nikada neće prihvatiti Luz Maríju jer je iz siromašne obitelji, pa se zato mora oženiti u tajnosti. Alonso daje Camili ružu, a ona ga pita zašto se pretvara da je sve u redu kada zna da ona želi rastavu. On kaže da joj nikada neće dati rastavu, a Camila odgovori da bi mogla dobiti rastavu i poništenje crkvenog braka jer nikada nisu bili intimni. Dionisio kaže Camili da ima kopiju smrtnog lista Daniela Díaza Acoste i da sada nema sumnje da je on mrtav.

Prema priči Maríje Zarattini.

Fotografije

Prkosna ljubav 01Prkosna ljubav 02Prkosna ljubav 03Prkosna ljubav 04Prkosna ljubav 05Prkosna ljubav 06Prkosna ljubav 07Prkosna ljubav 08Prkosna ljubav 09Prkosna ljubav 10Prkosna ljubav 11Prkosna ljubav 12

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Villa Maria (2004)

    image
    The first-ever Croatian soap opera which follows the lives of three bourgeois families that are tied together, but even more separated by the money, love, passion...
  • Gorski reševalci (2009)

    image
    Drama series centering around team of the mountain rescue service responds to emergencies in the German Alps.
  • Reina de corazones (2014)

    image
    A mistreated girl falls desperately in love with the man of her dreams. But there are evil forces at play that threaten to keep them apart.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.