Ocena uporabnikov: 9.2/10
(5 glasova)

EPIZODA: 9

POVZETEK

Camila kaže Isadori, Alonsu i Dionisiju da će pričekati dok se Daniel ili njegova supruga pojave kako bi im predala nasljedstvo. Piedad je uzrujana jer joj je Luz María rekla da će ostati u gradu. Rekla joj je neka se poslije ne žali kad je ujak Leoncio dočeka s remenom. Dionisio uzrujano govori Isadori da Alonso umalo nije pokvario njihov plan svojim komentarima. Kaže joj da će Camila uskoro primiti vijest da su Danielova supruga i sin umrli. Isadora ga pita jesu li teško bolesni, a on joj odgovara da to nije pitao, ali ne vjeruje da će Camila to istraživati. Ribari spase Daniela iz mora. Bez svijesti je. Alonso govori odvjetniku Becerri da će izgubiti puno novca, a odvjetnik odgovori da neće jer sve rade po propisima. Camila se povjeri Viviani da nikada nije imala intimne odnose s Alonsom jer je impotentan. Kaže joj da se nekada osjeća krivom za to. Viviana kaže da to nije njezina krivnja jer je lijepa žena, te da bi svaki muškarac bio oduševljen kad bi izašao s njom. Daniel sebe nazove Andrés Duarte. Daniel (Andrés) odlazi na imanje "La Malquerida" kako bi vidio Camilu. Siguran je da je ona kriva za smrt njegove žene i sina.

Prema priči Maríje Zarattini.

Fotografije

Prkosna ljubav 01Prkosna ljubav 02Prkosna ljubav 03Prkosna ljubav 04Prkosna ljubav 05Prkosna ljubav 06Prkosna ljubav 07Prkosna ljubav 08Prkosna ljubav 09Prkosna ljubav 10Prkosna ljubav 11Prkosna ljubav 12

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Villa Maria (2004)

    image
    The first-ever Croatian soap opera which follows the lives of three bourgeois families that are tied together, but even more separated by the money, love, passion...
  • Gorski reševalci (2009)

    image
    Drama series centering around team of the mountain rescue service responds to emergencies in the German Alps.
  • Reina de corazones (2014)

    image
    A mistreated girl falls desperately in love with the man of her dreams. But there are evil forces at play that threaten to keep them apart.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.