EPIZODA: 380

POVZETEK

Kokice otkrivaju što sve možete gledati na 17. filmskoj reviji mladeži i 5th Four River Film Festivalu koji se ovih dana održavaju u Karlovcu te doznaju što se moglo naučiti u Školi medijske kulture dr. Ante Peterlić. Također otkrivamo koji su filmovi bili najgledaniji u hrvatskim i svjetskim kinima ovog ljeta te koji se film prvi okitio nagradom Oscar. Kao hit tjedna predstavljamo ratni akcijski spektakl Red Tails, a prisjetit ćemo se i nezaboravnog akcijskog spektakla Top Gun. Na kraju emisije pogledajte animirani film 1000 ždralova, mladih animatora iz FKVK Zaprešić, dobitnika nagrade za najbolji animirani film na prošlogodišnjoj filmskoj reviji mladeži.

Scenarist:
Voditelj: Sandra Bosnar

Fotografije

KokiceKokiceKokiceKokiceKokiceKokiceKokiceKokiceKokice

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Svako dobro (2020)

    image
    Novinar Ahmed Bradarić vodit će nas diljem Bosne i Hercegovine gdje ćemo upoznavati zanimljive, vrijedne i neobične ljude. Neki od njih su svjetski avanturisti,...
  • Folklor video magazin

    image
    Emisija o folkloru BN televizije.
  • Wari

    image
  • Video vitrina

    image
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.