poster

Katastrofa v zraku

Mayday (2015)

zabava | Kanada

Kje pogledati
Oddaja ni na voljo v državi

SEZONA: 14

EPIZODA: 9

POVZETEK

V oddaji Katastrofa v zraku bomo uprizorili to in druge zgodbe o izjemnih preživetjih in srce parajočih katastrofah nekaterih najbolj tragičnih nesreč v zgodovini letalstva.

Fotografije

Katastrofa v zrakuKatastrofa v zrakuKatastrofa v zrakuKatastrofa v zrakuKatastrofa v zrakuKatastrofa v zrakuKatastrofa v zrakuKatastrofa v zrakuKatastrofa v zrakuKatastrofa v zrakuKatastrofa v zrakuKatastrofa v zrakuKatastrofa v zrakuKatastrofa v zrakuKatastrofa v zraku

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • American Monster (2016)

    image
    A non-fiction crime drama uniquely telling stories with a combination of Dramatisation, home video and documentary style material.
  • Ameriška mora (2019)

    image
    When sentimental memories collide with horrific imagery, it becomes an American Nightmare. American Nightmare pairs actual crime scene video with real home video...
  • Stari primeri (2017)

    image
    Tense new series exploring cold cases from victims death to criminal conviction. Expertly narrated by a foreboding Danny Glover.
  • The Sommerdahl Murders (2020)

    image
    A love triangle between Dan Sommerdahl, his wife Marianne Sommerdahl and their best friend Flemming Torp occurs as they try to solves killings in Helsingør.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.