poster

Dobrodošli v Schitt's Creek

Schitt's Creek 1 (2015)

komedija | Kanada, ZDA

Kje pogledati
Oddaja ni na voljo v državi

SEZONA: 1

EPIZODA: 9

POVZETEK

Potem ko Johnnyju banka ne odobri kredita, z Moiro iščeta vlagatelja za novi motel. Medtem se Alexis in Ted trudita vzdrževati razmerje na daljavo in se z velikimi težavami dogovorita za klepet na dan njune obletnice. David pomaga Stevie pri razgovoru za delo pri letalski družbi.

Fotografije

Dobrodošli v Schitt's CreekDobrodošli v Schitt's CreekDobrodošli v Schitt's CreekDobrodošli v Schitt's CreekDobrodošli v Schitt's CreekDobrodošli v Schitt's CreekDobrodošli v Schitt's CreekDobrodošli v Schitt's CreekDobrodošli v Schitt's CreekDobrodošli v Schitt's CreekDobrodošli v Schitt's CreekDobrodošli v Schitt's CreekDobrodošli v Schitt's CreekDobrodošli v Schitt's CreekDobrodošli v Schitt's Creek

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Black-ish (2014)

    image
    A family man struggles to gain a sense of cultural identity while raising his kids in a predominantly white, upper-middle-class neighborhood.
  • Ja to mam szczescie (2012)

    image
    The family is ruled by a firm Joanna, a nurse by profession. Her current husband Jerzy, totally devoted and in love to his ears, works as a developer. There are...
  • Dobro jutro, komšija (2019)

    image
    Pitka i iskričava komedija, prepuna krajiškog humora na temu međukomšijskih odnosa.
  • Nuhr im Ersten (2009)

    image
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.