poster

Valeria

Valeria (2008)

Telenovela | Venezuela, ZDA

Kje pogledati
Oddaja ni na voljo v državi
Ocena uporabnikov: 10/10

EPIZODA: 160

POVZETEK

Valeria je odlučna rastati se od Leopolda. Isidro priznaje Ani Lucíji da radio na brodu nije bio pokvaren i da je lagao iz ljubavi. Jessica i Miroslava bježe. Liječnik Malave je uhićen jer je lagao o smrti Juana Ignacia. Miroslava ludi. Vidi Juana Ignacia.
Pokopaju Juana Ignacia. Valeria na pogreb dolazi sama. Miroslava moli Huga da joj nabavi pištolj i on to učini. Miroslava se pojavljuje na pogrebu naoružana i puca u Valeriju, ali promašuje. Zatim bježi. Isidro i Ana Lucia se pomire na otoku. Estrella se useli u tišu sobu u mentalnoj ustanovi, ali je ondje napada jedan bolesnik. Ana Lucía i Isidro vrate se s otoka i odlaze u bolnicu posjetiti Julia. Valeria donosi Leopoldu dokumente za rastavu braka, ali on ih podere. Valeria izjuri iz kuće. Estrella moli dopuštenje za telefonski poziv, ali ga ne dobije. David je ljubomoran jer mu Manon govori da joj se sviđa drugi muškarac s kojim se poljubila i s kojim ima planove. Manon pada u nesvijest, a David iskorištava situaciju i veže Manon za stolac. Govori joj da će je tako ostaviti jer se želi osvetiti što je ona njega dva puta ostavila golog. Piedad govori Loliti da joj vrati kreditne kartice koje joj je ukrala i prijeti joj da će je prijaviti naredniku Arizmendiju. Lolita joj ih vraća. Estrella halucinira da će zauvijek biti zatvorena u mentalnoj ustanovi. Valeria i Leopoldo se svađaju. On joj govori da može odvesti Lauritu iz Riquelmeove vile ako želi.

Fotografije

Valeria 01Valeria 02Valeria 03Valeria 04Valeria 05Valeria 06Valeria 07Valeria 08Valeria 09Valeria 10Valeria 11Valeria 12Valeria 13Valeria 14

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Gorski reševalci (2009)

    image
    Drama series centering around team of the mountain rescue service responds to emergencies in the German Alps.
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.