SEZONA: 8

EPIZODA: 14

POVZETEK

Nemoguće je pomisliti na Veneciju a da se ne sjetimo njezinih nevjerojatnih palača, kanala, šarenih naselja ili pak veličanstvenih otoka.
Ovaj grad smješten u zaljevu koji kao da je potekao iz nečijeg sna uspio je usprkos mnoštvu posjetitelja koji mu hrle sačuvati svoj šarm i svoju autentičnost.
Venecija, Serenissima - grad superlativa.

Fotografije

Svjetski biseri: Venecija i otoci laguneSvjetski biseri: Venecija i otoci laguneSvjetski biseri: Venecija i otoci laguneSvjetski biseri: Venecija i otoci laguneSvjetski biseri: Venecija i otoci laguneSvjetski biseri: Venecija i otoci laguneSvjetski biseri: Venecija i otoci laguneSvjetski biseri: Venecija i otoci laguneSvjetski biseri: Venecija i otoci laguneSvjetski biseri: Venecija i otoci laguneSvjetski biseri: Venecija i otoci laguneSvjetski biseri: Venecija i otoci laguneSvjetski biseri: Venecija i otoci lagune

Recenzije


Ni pregledov
PRIPOROčILA
  • Nerazložljivo z Williamom Shatnerjem (2019)

    image
    The show will explore the facts behind the world's most fascinating, strange and inexplicable mysteries.
  • Putnici

    image
    Putujte s nama uz emisiju "Putnici" na kanalu Al Jazeera Balkans.
  • #chicenVF

    image
    Fashion, design, gastronomy and art de vivre... Lifestyle experts chat with Katherina Marx, an enthusiastic ambassador for French style.
  • Živalska policija Filadelfije: Posebna epizoda (2008)

    image
    This series focuses on the PSPCA's Philadelphia, PA based Animal Cruely investigations. Although, primarily following the Law Enforcement Officers the program...
TOP LISTE

TvProfil uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in funkcionalnosti spletnega mesta. Več informacij o piškotkih najdete tukaj: pravilnik zasebnosti.